Αρχική ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (Backend Over the Top turn key solution, Ο.Π.Δ.Ε.Π.)

Η ΕΡΤ Α.Ε ως Δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός φορέας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων στα τέσσερα κανάλια της, σε όλη την Ελλάδα και ένα ειδικό κανάλι στον υπόλοιπο κόσμο για τους ομογενείς. Σήμερα, η ΕΡΤ με τη χρήση του DTT/DTH ως κύριο τεχνολογικό τρόπο για τη μετάδοση προσφέρει δωρεάν όλα τα προγράμματα της χωρίς καμία χρέωση.
Τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ προσφέρει μέσω της τεχνολογίας Over-the-Top (OTT) την υπηρεσία HbbTV για διάθεση του πολυμεσικού της περιεχομένου κυρίως σε έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TVs). Μαζί με την διάθεση των ραδιοτηλεοπτικών Καναλιών της συνεχίζει να επεκτείνει με ταχείς ρυθμούς τις υπηρεσίες της στο OTT περιβάλλον, που στοχεύουν στην κατανάλωση του ραδιοτηλεοπτικού της περιεχομένου με ή χωρίς γεωγραφικό και χρονικό περιορισμό, σε πληθώρα συσκευών, όπως, πλατφόρμες λογισμικού για AOSP, iOS, σε web browsers και σε συσκευές όπως τα tablets, Smart phones, Laptops, Smart TVs, κλ.π.
H ΕΡΤ με αυτήν την πρόσκληση ενδιαφέροντος θέλει να ακολουθήσει τις τάσεις της τεχνολογίας και την περαιτέρω ανάπτυξη της κατανάλωσης περιεχομένου σε όλες τις συσκευές, είτε πρόκειται για γραμμικά ή VOD προγράμματα, με παρουσία σύγχρονη σε όλο το OTT φάσμα. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό καλούνται να υποβάλουν προτάσεις για αυτό το πεδίο και να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που μπορεί να υποστηρίξει η ΕΡΤ μέσα από σύγχρονες υπηρεσίες OTT.

Το έργο θα παραμείνει για διαβούλευση έως την 28η Αυγούστου 2020 και ώρα 23:59 μ.μ.

Παρακαλούμε στείλτε τα σχόλια – παρατηρήσεις σας εντός του εν λόγω χρονικού διαστήματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ακολουθεί:
[email protected]

Κατεβάστε τη διαβούλευση σε μορφή pdf