Αρχική ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το πρώτο παίζει… μπάλα στην ενημέρωση από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου

Με νέο, ανανεωμένο περιεχόμενο, το Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ παίζει μπάλα… στην ενημέρωση από αύριο Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου. Καθημερινά, με ένα 20ωρο ζωντανό πρόγραμμα, το Πρώτο θα καλύπτει όλες τις πλευρές της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και αθλητικής επικαιρότητας της ημέρας.

Ανταποκρινόμενοι στην απαίτηση των ακροατών για σύντομη, άμεση, συνεχή και πολύπλευρη ενημέρωση, οι δημοσιογράφοι του Πρώτου θα καλύπτουν την επικαιρότητα από τις 06.00 το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα, με ενημερωτικές εκπομπές, δελτία Ειδήσεων ανά ώρα και τίτλους ειδήσεων ανά ημίωρο, ενώ από τον καινούριο χρόνο τα δελτία ειδήσεων θα καλύπτουν όλο το 24ωρο. Οι εκπομπές του θα καλύπτουν την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική, οικονομική, περιφερειακή, ευρωπαϊκή και διεθνή επικαιρότητα, με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και δημοσιογραφική αξιοπιστία, ενώ παράλληλα θα παρέχουν χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες για την ατζέντα της ημέρας.

Ιδιαίτερη θέση στο καινούριο πρόγραμμα θα έχει η αθλητική ενημέρωση: από τις 17.00 έως τις 22.00 θα παρέχεται πλήρης και σφαιρική ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα, η οποία, στην περίπτωση μετάδοσης αγώνων, θα επεκτείνεται ως τις 24.00. Η αθλητική ενημέρωση, βέβαια, θα διαχέεται στο σύνολο του προγράμματος, με συγκεκριμένα «ραντεβού» (8.30-9.00, 13.00-14.00), καθώς και κατά τη διάρκεια των ειδήσεων και των εκπομπών.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου μέχρι το μεσημέρι αφιερώνεται στην πολιτική και, κυρίως, πολιτιστική ανασκόπηση της εβδομάδας που έφυγε κι από το μεσημέρι και μετά το μικρόφωνο περνά στα …γήπεδα.

Το Πρώτο ακούγεται από τέσσερις συχνότητες στα FM στην Αττική (105.8, 101.8, 100.9 και 91.6) κι από τις τοπικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα, διαδικτυακά στο www.nerit.gr/proto και από τα μεσαία (Α.Μ.) στους 729 χιλιοκύκλους.

Τα Χριστούγεννα στο πρόγραμμα θα υπάρξει μια … έκπληξη, που από τον καινούριο χρόνο θα διαρκέσει για πολύ!
Βρείτε εδώ τις συχνότητες του Πρώτου σε όλη την Ελλάδα

Δείτε το ανανεωμένο Πρόγραμμα του Πρώτου εδώ ΝΕΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014